Liceum Ogólnokształcące im. Henryka Sienkiewicza we Wrześni

Liczba uczestników:

Miejscowość: Września

Godziny przeprowadzenia akcji: 10:00 - 11:30

Miejsce przeprowadzenia akcji: ogrody szkolne, biblioteka szkolna, rynek wrzesiński, urzędy, bank, salony kosmetyczne, salony fryzjerskie, kwiaciarnia, kawiarnia, szkoły, przedszkola, szpital, komenda policji, zalew wrzesiński, siłownia nad zalewem, park, centrum handlowe, redakcja "Wi

Młodzież szkoły 8 czerwca 2018 rok o godz. 10:00 włączyła się do ogólnopolskiej akcji "Jak nie czytam, jak czytam" i wyruszyła do wyżej wymienionych miejsc. Gospodarze wymienionych wyżej instytucji chętnie przyjmowali nas, jednocześnie włączając się do akcji. Nasza obecność budziła zainteresowanie i podziw mieszkańców Wrześni. Różnorodność akcji odzwierciedla galeria zdjęć.