Biblioteka Publiczna im. Jana Łaskiego w Łasku, Filia w Bałuczu; Szkoła Podstawowa w Bałuczu

Liczba uczestników:

Miejscowość: Bałucz 32

Godziny przeprowadzenia akcji: 10 : 00 - 11 : 20

Miejsce przeprowadzenia akcji: Biblioteka

„Jak nie czytam jak czytam” 2018
Biblioteka Publiczna i Szkolna w Bałuczu.
Uczniowie ze Szkoły Podstawowej w Bałuczu a także dorośli, udowodnili , że czytają .
Zgodnie z ogólnopolską akcją czytelniczą spotkanie z książką nastąpiło punktualnie o godz. 10 w lokalu biblioteki w Bałuczu i trwało ponad godzinę.
Każdy , kto miał ochotę poczytać, mógł miło spędzić ten czas w otoczeniu książek i towarzystwie kolegów. Czytający integrowali się ze słowem pisanym w różnych zakamarkach biblioteki...
To była tez okazja do wymiany ciekawych informacji. Kto chciał, miał również okazję czytać na głos. Najmłodsi zachwycali się ilustracją.
Ogółem w spotkaniu uczestniczyły 93 osoby.