local_library Zespół Szkół Odzieżowych im. Wł. Reymonta

Miejscowość: Poznań

Godziny przeprowadzenia akcji: 11:30

Miejsce przeprowadzenia akcji: teren przed szkołą

Już po raz drugi przystąpiliśmy do ogólnopolskiej akcji "Jak nie czytam, jak czytam".
W tym roku wraz z uczniami Zespołu Szkół Odzieżowych do promowania czytelnictwa wykorzystałyśmy specyfikę i charakter naszej szkoły. Stąd zdjęcia dziewcząt w strojach przedstawiających historię ubioru na przestrzeni wieków.

Biblioteka Narodowa Polska Sekcja IBBY
Towarzystwo Nauczycieli Bibliotekarzy Szkół Polskich Stowarzyszenie Bibliotekarzy Polskich

EBIB Wirtualny Wydawca Magazyn Literacki Książki Lustro Biblioteki Biblioteki szkolne online! Biblioteka internetowa Wolne lektury Fundacja Nowoczesna Polska Ogólnopolski portal bibliotekarski Polskie Towarzystwo Wydawców Książek