Liceum Ogólnokształcące im. Sebastiana Petrycego w Pilźnie

Miejscowość: Pilzno

Godziny przeprowadzenia akcji: 10:00

Miejsce przeprowadzenia akcji: szkoła, Rynek w Pilźnie

Nasza szkoła jest mała, liczy średnio od 70-80 uczniów, po odejściu maturzystów zostało nas 50. Po raz pierwszy, z pewna nieśmiałością włączyliśmy się do akcji, gdyż jest nas naprawdę garstka w porównaniu z innymi szkołami. Nie przygotowaliśmy dodatkowych atrakcji, po prostu o godz.10 wyszliśmy sobie poczytać- na początku młodzież pozostała w klasach, a zdjęcie zrobiliśmy z boiska przed szkołą. Potem przeszliśmy na Rynek, gdzie przy fontannie milo spędziliśmy kolejne chwile. Młodzieży akcja bardzo się spodobała, myślę ,że w przyszłym roku wymyślimy coś więcej.